BMW deler: Alt du trenger å vite (2023)

Vi i Biltipset ønsker å hjelpe deg med å finne de rette delene til bilen din. Du som er eier av en BMW vet at bilen din leverer høy ytelse og hvis den skal forbli full funksjonell må det være feilfritt samspill mellom alle delene.

Ønsker du at bilen din fortsatt skal ha optimal ytelse, så oppnår du kun dette vet å velge deler som er nøyaktig tilpasset din modell. Nye originale BMW deler er underlagt samme standard for kvalitet som din bil, helt fra produksjon til kvalitetssikring. Ønsker du å gi bilen din lang levetid og samme tysk kvalitet er valget enkelt, da velger du originale BMW deler.

Hvordan finne rimelige originale BMW deler?

Det har i lengre tid vært liten konkurranse om BMW deler på nett i Norge og dette har ført til dyrere bildeler for deg. Dette har gradvis endret seg etter at Eurodel kom på banen. De tilbyr nå blant markedets billigste BMW deler. Trykk på din modell nedenfor å sjekke pris på originale bildeler tilpasset bilen din.

BMW deler: Sikre pålitlighet med orginale deler.

Bilindustrien i dag anerkjenner flere merker som har endret måten vi kjører på, og en av de er BMW. Det sies at italienske biler har en sjel, men BMW har vist verden at du kan få tilsvarende opplevelse og prestasjon gjennom ingenting annet en smartere ingeniørarbeid og klinisk presisjon. Selv om BMW generelt er pålitielig kreves det likevel at du som eier følger de strenge vedlikeholdsplanene. Enda viktigere er det at disse bilene krever originale BMW deler.

Hvorfor originale BMW deler?

Biltipset er stolte av å kunne nevne Eurodel som anbefalte nettside til kjøp av bildeler, les mer om dette i artikkelen bildeler på nett.  Med markedets laveste priser, enorme utvalg, god kundeservice og rask leveringstid er det en glede at Eurodel nå tilbyr orginale bildeler til BMW. Om du fortsatt ikke har skjønt det er det som regel ikke så vanskelig å reparere sin egen bil. Ikke nok med at bil er dyrt nok fra før, så vil å reparere sin egen bil være langt billigere. Har du ikke kunnskapen og ferdighetene selv, så er det alltid en bekjent eller nabo som har kunnskapen.

Problemet med den enorme tilførslene av bildeler på nett er at det har gått utover kvaliteten. Som du sikkert kan se for deg, er billige deler ofte ikke i nærheten av å oppfylle de samme kvalitetsstandardene.

En av grunnene til at BMW er kapabel til å levere slike unike kjøreopplevelser er deres helt unike presisjonsutførelse. Ja, du hører ofte dette fra Mercedes, BMW og Audi entusiaster, men det ligger faktisk en sannhet i det. Om du demonterer hele BMW`en din, vil du finne samme robusthet og toleranse over hele linja, med liten variasjon på hver enkelt del.

Alle stedene du finner stramme toleranser, er det høyt trykk og store påkjenninger. Det er med andre ord ikke rom for noen feil. BMW har derfor måtte kunne formet og produsert deler som fungerer under slike omgivelser og leverer til forventet prestasjon.

Så la oss forestille oss at du du tar ut en viktig motorkomponent og erstatter den med en billig erstatningsdel, som sannsynligvis var konstruert og bygget med mer slakkhet sett mot en original del. Potensielt vil du introdusere kritisk ustabilitet i balanserte systemer som kan være med å skade bilen din.

Siden du aldri i verden ønsker å oppleve noen av disse scenariene anbefaler vi i biltipstet.no på det sterkeste at du kjøper originale BMW deler.

Kvalitet med høy standard

Om du bestiller originale BMW deler, vil du få BMW sin premium kvalitet. Slik som alle andre produsenter der ute, krever BMW høyt nivå av kvalitetskontroll når det gjelder originale reservedeler. Dette gjelder uansett hvilke deler de selv har laget, eller om det gjelder reservedeler laget av andre produsenter for BMW.

Mange faktorer er avhengig av hverandre for å kunne oppfylle de strenge kravene som BMW har satt. Alle lisensierte produsenter bruker kvalitetsmaterialer, spesifikke produksjonsvilkår spesifisert av BMW og ingen av disse delene forlater fabrikken før de har gjennomført en

streng gjennomgang og kvalitetskontroll.

Garanti

Eurodel tilbyr 2 års garanti på orginale BMW deler. Om du ønsker å lese mer om det, kan du sjekke vilkårene her: Salgsbetingelser.

Fordelene med å ha garanti på en bildel betyr at du mest sannsynlig får erstattet delen om den blir skadet eller ødelagt. Alle ønsker å leve i en verden der produksjonsfeil ikke eksisterer, men det kommer ikke til å skje med det første. Det nest beste er om du kjøper delene via et selskap som Eurodel som tilbyr 2 års garanti og i tillegg velger originale deler som reduserer sjansene for at delene skal bli ødelagt.

Unngå bekymringer

Er du en type bileier som verdsetter pålitelighet over alt annet og leter etter trygghet når du handler reservedeler? Du oppnår ingen større tillit enn det å velge originale reservedeler fra BMW. Da er du sikret at alle delene er merket som ekte, og er produsert med kvalitet som vedvarer. Velger du originale BMW deler til bilen din kan du vite at kjøretøyet ditt er klar for bruk når det skulle være nødvendig.

Hvor produseres originale BMW deler?

BMW gruppen eier en rekke produksjonsfabrikker for bildeler rundt om i verden. I tillegg har de innleid deler av produksjon til tredjeparter som er spredt over Europa, Amerika og Asia.

Selv om delene produseres ulike steder i verden, må alle originale deler være på linje med BMW sine satte standarder og oppfylle BMW sin kvalitetskontroll. Du kan dermed være 100% sikker på delene du har kjøpt er et kvalitetsprodukt.

Forskjellen mellom OEM deler og orginale BMW deler?

Originale deler og OEM deler er ikke det samme, iallefall når det gjelder klassifisering. Sannheten er faktisk at BMW leier for det meste inn tredjeparter for produksjon av reservedeler. Disse tredjepart produsentene sender deler som er merket som ekte merkevare og med logo.

OEM-delene lages ofte i de samme fabrikkene og produserer med samme materialer og prosesser. Så da lurer du kanskje på hva som er forskjellen? Forskjellen er enkel, den ligger i merkevarebygging. OEM-deler har ikke BMW merkevaren og dekkes ikke under BMW sin garanti.
Dette er grunnen til at OEM-deler selges billigere. I de fleste tilfeller vil du ikke kunne se forskjell og det er lik prestasjon mellom de.

Når du nå har fått opplyst om at det finnes to kategorier for kvalitetsdeler, har du mulighet for å kjøpe driftsikre deler som passer din bil og står i stil med budsjettet.

Finn rette deler for din BMW

Det er mange forskjellige BMW modeller der ute og stort utvalg på deler for hver enkelt. Det kan være stressende å finne akkurat det du er på utkikk etter med mindre du vet hva du ser etter. Derfor har vi laget en fin oversikt på starten i artikkelen, der du kan trykke på din modell for enkelt å kunne finne rett deler til din bil. Eurodel har i tillegg implementert et enkelt verktøy i nettbutikken sin som gjør at du kan få oversikt over alle deler som matcher ditt kjøretøy. Ved å trykke på denne linken kan du søke med bilens VIN nummer for å finne nøyaktige konfigurasjoner på bilen din.

Helt til slutt, takk for du tok deg tid til å lese vår artikkel. Til informasjon er biltipset utviklet ved hjelp av inntekter via annonsører og affiliates. Vi har ikke testet produktene i virkeligheten. Testartiklene er et resultat av spesifikasjoner, andres tester og opplevelser.

Legg igjen en kommentar